035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Velours stoffen

Velours stoffen komen weer helemaal terug! Waarom? Ze hebben een zeer luxe uitstraling, de klasse druipt er vanaf, het voelt heerlijk zacht aan en de stoffen zijn vaak van een kwaliteit waar je u tegen zegt. Voegt u nog meer klasse en stijl toe aan uw woonruimte? Dan is een velours meubelstuk bij uitstek het geen waar u naar opzoek bent.

Bekijk hier alle schitterende velours stoffen die ons assortiment kent. Wenst u de stoffen in het echt te zien? Dat kan bij ons in de showroom in Huizen (NH) of wij kunnen u gratis enkele stofstalen toezenden, wenst u dat wij u enkele stalen van velours stoffen toezenden? Klik dan hier.

Meubelstof Teatro

Bent u opzoek naar een populaire en een geweldige velours stof? Bekijk onze meest verkochte velours stof Teatro!

Meubelstof Scala

Een schitterende velours meubelstof van 100% Mohair. Wenst u een staaltje van deze stof te ontvangen? Dat kan! Klik hier.

Meubelstof Sesia

Een Velours meubelstof met een strepenpatroon. Dat vind je niet snel, echter bij ons slaag je natuurlijk altijd dus ook met deze stof!

Velours meubelstof Verona

Opzoek naar stralende velours stoffen? Wij hebben o.a. deze schitterende Velours meubelstof Verona! Bekijk deze stof hier.

Viscose meubelstof Capulet

Prachtige meubelstof Capulet van Aristide. Dit is een meubelstof die u niet vaak zult tegen komen, dus klik hier!

Meubelstof Moresco

Meubelstof Moresco is een perfecte stof voor u in de Horeca-zaak! Brandvertragend en ook nog eens zeer sterk!

Meubelstof Arena

Bent u opzoek naar een velours meubelstof van een ongekende kwaliteit? Dan is de meubelstof Arena de stof waar u al die tijd naar opzoek bent. Klik hier!

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098