035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Patroon stoffen

Opzoek naar een meubelstof die meer dan alleen een kleurtje heeft? Dan zijn patroon stoffen perfect voor u. Het is een leuke en speelse manier om uw meubilair extra karakter mee te geven. Patronen stoffen geven vaak een extra dimensie aan het meubelstuk waarop u de stof omheen plaatst. Dus bent u opzoek naar een leuke patroonstof? Kijk dan vooral hier verder. Geïnteresseerd in het ontvangen van enkele (Gratis) stofstalen? Klik dan hier.

Stoelen met patroon stoffen

Bent u opzoek naar leuke en speelse stoelen of fauteuils? Dan is een fauteuil of eetkamerstoel met een patroon stof wellicht wat voor u. Naast het verkopen van meubelstoffen, stofferen wij ook zelf stoelen en fauteuils in wel 900 verschillende kleuren waaronder dus oogstrelende patroon stoffen. Wij hebben verschillende modellen fauteuils en eetkamerstoelen! Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Klik dan hier om onze fauteuils te bekijken of bekijk hier onze eetkamerstoelen

Meubelstof Spot

Bent u op zoek naar stoffen met een prachtig patroon? Klik dan hier om deze stof te bekijken.

Meubestof Repeat

Bent u op zoek naar stoffen met mooie patronen? Klik dan hier voor meer informatie over deze stof.

Meubelstof Line up

Houdt u van stoffen met mooie strepen? Klik dan hier om deze stof te bekijken.

Meubelstof Isleta

Houdt u van polyester stoffen? Klik dan hier! Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in.

Meubelstof Kingsley

Deze luxe stof kan een mooie toevoeging zijn voor uw meubels. Benieuwd naar de verschillende kleuren van deze prachtige meubelstof? Klik hier.

Meubelstof Lario

Deze prachtige meubelstof met bloempatronen zou een mooie aanwinst voor uw meubels kunnen zijn. Klik hier als u meer informatie over de stof zou willen zien.

Meubelstof Limit

Deze mooie gestreepte stof is in meerdere kleurenvariaties beschikbaar. Bent u benieuwd naar de verschillende kleuren van deze stof? Klik dan hier.

Meubelstof Lombardia

Houdt u van stoffen met verschillende kleuren en patronen. Dan zit u hier goed. Klik hier voor meer informatie over de stof.

Meubelstof Longi

Deze prachtige stof met mooi patroon kan zo bij u in de huiskamer staan. Klik daarom hier voor meer informatie over de stof.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098