035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Onze showroom

Onze showroom

Wij hebben een showroom in Huizen waar al onze schitterende meubelstoffen uit ons assortiment te bezichtigen zijn. Wij hebben een gigantisch assortiment aan meubelstoffen zo hebben wij wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wij hebben een showroom in Huizen waar al onze schitterende meubelstoffen uit ons assortiment te bezichtigen zijn. Wij hebben een gigantisch assortiment aan meubelstoffen zo hebben wij wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de stof en/of kleur hebben waar u naar opzoek bent!

Daarnaast hebben wij al jaren ervaring op het gebied van stofferingen. Wij hebben zelf ook een stoffeerderij en naast het verkopen van metrages meubelstoffen is het bij ons dus ook mogelijk om bijvoorbeeld uw oude bankstel te laten herstofferen. Alles op het gebied van stofferen dat is mogelijk bij ons inclusief banken, eetkamerbanken, hoofdborden en nog veel meer op maat!

Dus bent u opzoek naar een schitterende meubelstof? Dan bent u bij ons aan het juiste adres maak een afspraak in de showroom om de stoffen te komen te bezichtigen. Woont u niet in de buurt? Maar wilt u toch graag de meubelstoffen zien? Dan kunt u ook een stofstaal aanvragen.

Wenst u de stoffen toch liever in het groot te zien? Om een beter beeld te krijgen? Neem dan vooral even contact met ons op om een afspraak te maken bij ons in de showroom.

Adresgegevens:
Online-meubelstoffen
Havenstraat 46
1271 AG Huizen

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098