035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Keymer Meubelstoffen

Ook de schitterende Keymer meubelstoffen zijn bij ons te verkrijgen! Alle stoffen en kleuren die Keymer te bieden heeft bieden wij aan. Keymer is een bekende en grote stoffen groothandel. Ze verkopen echter niet aan particulieren. Wij gelukkig wel! Dus via ons is het ook voor u gewoon mogelijk om alle stoffen van Keymer te bestellen. Hieronder vind u een handige tool waarmee u de stoffen van Keymer kunt aanklikken. Ze verschijnen dan op het bankstel, hierdoor krijg u een heel mooi beeld hoe de stoffen er als een geheel uit komen te zien op het moment dat u besluit er een bankstel met te stofferen.

Stofstalen van Keymer meubelstoffen aanvragen

Wij snappen dat het voor u natuurlijk lastig is om een meubelstof te beoordelen vanaf een beeldscherm het blijft toch lastig te zien ondanks alle mooie applicaties die er tegenwoordig voor bedacht zijn! Dus wenst u de stof in het echt met eigen ogen te kunnen zien? Dan hebben wij daar uiteraard iets voor bedacht! Het is bij ons mogelijk om voor de stoffen waar u wellicht interesse in heeft een staal aan te vragen. Wij zenden u dan een aantal stofstalen toe van de stoffen en kleuren waarvan u aangeeft dat u ernaar opzoek bent. Klinkt dit als muziek in uw oren? Vraag dan nu snel gratis en vrijblijvend uw stofstalen aan! Klik daarvoor hier!

Andere meubelstoffen aanvragen

Wij zouden niet een van de grootste particulieren stoffenhandelaren van Nederland zijn als wij alleen maar Keymer meubelstoffen aanbieden. Dat is dus ook niet het geval naast de stoffen van Keymer hebben wij ook oogstrelende andere meubelstoffen. In allerlei soorten en kleuren. Naar wat voor soort meubelstof u ook opzoek bent de kans is groot dat wij een aantal schitterende stoffen binnen dat specifieke soort kunnen bieden. Wij hebben een gigantisch assortiment dat dagelijks word uitgebreid! Benieuwd naar dit assortiment? Klik dan hier om deze te bekijken.