035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Gordijnstoffen van Online-meubelstoffen

Wij hebben oogstrelend mooie gordijnstoffen in ons prachtige stoffen assortiment! Bent u opzoek naar een gordijnstof met een bloemenmotief? Wij hebben het voor u! Opzoek naar helemaal egale gordijnstoffen? Ook dan zijn wij van de partij! Dus kijk snel een keer rond binnen ons assortiment van Gordijnstoffen.

Grootste particulieren stoffenhandelaar van Nederland

Wij zijn een van de misschien wel dé grootste particulieren stoffen handelaren van Nederland. Naast schitterende meubelstoffen verkopen wij ook prachtige meubelstoffen en zelfs karpetten! Benieuwd naar onze Karpetten? Bezoek dan onze andere website waar al deze vloerkleden te verkrijgen. Klik hier om onze vloerkleden te bekijken.

Polyester meubelstof Quadra

Deze 100% polyester stof is perfect te gebruiken voor een bankstel of ander meubelstuk. Benieuwd naar de specificaties van de stof? Klik dan hier.

Katoen Viscose meubelstof Paisley

Deze meubelstof ziet er ontzettend beeldend uit. Een unieke stof is het zeker echter heeft het een schitterende look in onze ogen. Klik hier.

Meubelstof Hunky

Opzoek naar een schitterende Polyester-Linnen meubelstof? Dan is de meubelstof Hunky wellicht iets voor u. Klik hier om de kleuren te bekijken.

Meubelstof Herba

Ook deze schitterende Linnen-katoenen meubelstof heeft een uitstraling waar je u tegen zegt! Dit komt mede door het schitterende patroon op de meubelstof.

Meubelstof Moire

Meubelstof Moire is een meubelstof om over naar huis te schrijven. Een geweldige kwaliteit en een nog betere prijs! Klik hier.

Meubelstof Dusk

De Meubelstof Dusk is een meubelstof van formaat. Deze meubelstof heeft een grof patroon maar is wel van een ongekende kwaliteit!

Meubelstof Balia

De Meubelstof Balia is een prachtige en zeer makkelijk te onderhouden meubelstof. Ideaal voor meubels die veelvuldig gebruikt worden.

Meubelstof Lima CS

Wilt u iets nieuws? Iets unieks? Iets exclusiefs? Dan is de meubelstof Lima CS perfect voor u! Bekijk hier alle kleurmogelijkheden.

Meubelstof Lenoir

Een meubelstof met een strelend en vloeiend patroon, deze meubelstof is elegant en stoer te gelijker tijd! Bekijk de stof.