035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Zijde stof

Een zijde stof is bij veel mensen nog altijd populair. Dit heeft verschillende redenen. Zijde is namelijk een stof die er altijd zeer stijlvol uitziet en ook nog eens lekker zacht aanvoelt. Daarnaast zijn zijde stoffen natuurlijk altijd van zeer goede kwaliteit en daar kunt u bij ons dus ook vanuit gaan. Zijde stoffen kunnen gebruikt worden voor het maken van enkele kledingstukken en kunnen ook gebruikt worden als gordijnen.

Zijde stof 

Wij hebben een breed assortiment van stoffen, waaronder ook zijde stoffen. Wij hebben namelijk een aanbod van 150 stoffen in 900 verschillende kleuren. Dit betekent dat er waarschijnlijk wel een stof voor u tussen zit. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op deze link om naar onze website te gaan en het aanbod online te bekijken.

Bij ons kunt u ook enkele stoffen aanvragen om ze thuis op uw gemak nog eens te bekijken. Wij sturen u dan een klein stukje van die stof die u wenst te ontvangen per post op. Op deze manier kunt u makkelijk een stof die u op het oog heeft van dichtbij bekijken.

Zijde stof

Heeft u verder nog vragen over enkele van onze producten of diensten? Dan horen wij dit graag van u door middel van het invullen van het onderstaande formulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 06-811 44 695. Als u langs wilt komen in onze showroom om onze meubels en stoffen te bekijken dan kan dat. Als u van tevoren belt om een afspraak te maken dan kunnen wij voor u klaar staan als u langskomt.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098