035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stofjes voor meubels in allerlei kleuren

Stofjes nodig voor uw meubels? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij verkopen stoffen voor allemaal verschillende meubels. Er is bij ons genoeg keuze uit veel verschillende stofjes met verschillende kleuren, patronen en materialen.

Stofjes

Met ons ruime aanbod van stoffen in 900 verschillende kleuren en met 150 verschillende soorten stoffen is er genoeg om uit te kiezen. De kans is dus groot dat er een stof bij zit die bij u past. Deze stoffen zijn allemaal te zien op onze website. Hier kunt u alle stoffen die wij verkopen thuis op uw gemak bekijken en wellicht zelfs bestellen.

Misschien heeft u al een mooie stof gevonden op onze website, maar u weet niet zeker of deze stof er in het echt ook zo mooi uit ziet. Daar kunnen wij u mee helpen. Het is namelijk mogelijk om een klein stukje van een paar stoffen aan te vragen zodat wij deze met de post naar u kunnen verzenden. Zo kunt u thuis de gewenste stof in het echt bekijken en zien of u deze stof echt mooi vind. Als u hier interesse in heeft, klik dan hier!

Stofjes

Twijfel natuurlijk niet om vragen te stellen als u die heeft. Wij helpen u graag om onduidelijkheden weg te nemen. U kunt ons bereiken op het nummer 06-811 44 695. Het is ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen voor een spoedige reactie. Daarnaast is er voor u ook de mogelijkheid om bij ons in de showroom in Huizen (Noord Holland) langs te komen om ons aanbod meubels een stoffen nog eens van dichtbij te bekijken. Onze voorkeur gaat er naar uit dat u eerst een afspraak maakt voordat u langskomt. Zo kunnen wij u alle aandacht geven die u nodig heeft.