035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stofferen stoel

Stofferen stoel. Heeft u thuis een stoel staan die nog lekker zit, maar de stof begint wat gebreken te vertonen? Dan is het tijd om uw stoel te laten stofferen. Bij het stofferen van uw stoel zorgen wij dat u stoel er weer als nieuw uit ziet door er een nieuwe stof op aan te brengen. De stoel is verder nog hetzelfde als dat hij eerst was, op de stof na.

Stofferen stoel

Voor het stofferen van uw stoel kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment meubelstoffen. U heeft de keuze uit een aantal verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan Polyester, linnen en katoen. Daarnaast kunt u ook voor patroonstoffen kiezen voor het stofferen van uw stoel. Verder bestaat ons aanbod uit 150 verschillende stoffen in 900 verschillende kleuren. Wij gaan er dan ook vanuit dat er altijd wel een stof voor u tussen zit. Wilt u al onze stoffen bekijken? Dat kan! Ga dan naar onze website en bekijk alle stoffen op uw gemak.

U bent benieuwd naar hoe een stof op u stoel eruit gaat zien, maar u bent er nog niet zeker van. Dan kunt u bij ons ook een een stuk van de stof aanvragen. Dit houdt in dat wij u stukje van de stof per post opsturen zodat u kijken of de stof u bevalt. Als u hier interesse in heeft dan kunt u op de link klikken om een stof aan te vragen.

Stofferen stoel

Langskomen bij ons in de showroom is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben hier altijd stoffen hangen en verschillende meubels om te bezichtigen. De showroom is te vinden in Huizen (Noord Holland) op de Havenstraat 46. Mocht u langs willen komen, maakt dan eerst even een afspraak. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er een medewerker beschikbaar is als u geholpen wilt worden.