035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenwinkel met 900 verschillende kleuren en 150 stoffen

Stoffenwinkel

Stoffen worden veel gebruikt in huis. Denk bijvoorbeeld aan de stof van uw bank, stoel, gordijn of vloerkleed. Vind u dat uw meubels aan nieuwe stoffen toe zijn of vind u het tijd voor nieuwe meubels met een stof die u zelf kunt uitkiezen? Dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben een groot aanbod aan stoffen met veel diverse kleuren en patronen. En natuurlijk kunt u alle stoffen bestellen met de door u aangegeven afmetingen. 

Stoffenwinkel

Wij hebben een ruim aanbod van 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Dit betekend dat u een ruime selectie van stoffen heeft om uit te kiezen. Wilt u thuis op uw gemak ons aanbod van stoffen nog eens rustig bekijken? Dat is zeker mogelijk. Neem dan een kijkje op onze website.

Heeft u een mooie stof gevonden op onze website, maar u twijfelt of dit wel de juiste stof voor u is? Dan kunt u bij ons nu gratis een stof aanvragen. U geeft aan welke stof u zou willen ontvangen en wij sturen u een stukje van de stof op via de post, zodat u kunt kijken of de stof u bevalt. U kunt hier klikken als u interesse heeft in het aanvragen van een stof en wij zullen dit vervolgens zo snel mogelijk naar u opsturen.

Stoffenwinkel

Heeft u nog vragen over de stoffen die wij verkopen of over andere diensten die wij verlenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u namelijk graag te woord staan. U kunt ons bereiken op het nummer 06-811 44 695 of vul het onderstaande formulier in. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom. Het liefst wel op afspraak zodat wij er zeker van kunnen zijn dat er iemand aanwezig is om u te helpen.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098