035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenwinkel online

Stoffenwinkel online

Bij Online-meubelstoffen.nl bent u bij de grootste stoffenwinkel online. Wij hebben schitterende stoffen in elk genre dat u wenst. Van uiterst exclusieve velours stoffen tot warme linnen-katoen stoffen. Maar ook voor de meest simpele polyester stof kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor ieder wat wils, ziet u de specifieke stofcategorie die u zoekt er niet bij staan? Neem dan vooral even contact met ons op!
Alle meubelstoffen.

Onze stoffen zijn altijd van een goede prijs/kwaliteit verhouding voorzien en vaak vanuit voorraad te leveren. Bent u benieuwd naar de voorraad van een specifiek stof/kleur? Dan kunt u het beste even contact met ons op nemen. Dit kan via het onderstaande contact formulier of u kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken dit kunt u gemakkelijk doen via: 035-7513098

Stoffenwinkel online

Bij Online-meubelstoffen bent u op het juiste adres als u opzoek op bent naar leuke meubelstoffen voor een schappelijke prijs. Wij hebben meubelstoffen in letterlijk elke categorie.
De meest populaire stofcategorieën vind u hieronder terug:
– Linnen-katoen stoffen
– Polyester stoffen
– Velours meubelstoffen
– Lederlook stoffen

Daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer verschillende stofcategorieën waar allerlei schitterende meubelstoffen tussen zitten! De kwaliteit van onze stoffen is altijd gewaarborgd d.m.v. een onafhankelijk testrapport, wenst u deze in te zien van een bepaalde stof? Indien deze al niet vermeld is bij de meubelstof kunnen wij u hierin uiteraard voorzien! Vraag ons naar het testrapport en wij zullen deze direct aan u toe mailen.

Stoffenwinkel online

Dus stop met het afstruinen van al die stoffenwinkels bij u in de buurt want u kunt alle stoffen gewoon gemakkelijk en online terugvinden en bestellen op onze website. Uiteraard met bezorging bij u aan huis! Heeft u vragen omtrent het een of ander schroom dan vooral niet en neem even contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 035-7513098 of u kunt het onderstaande contactformulier invullen. Uiteraard helpen wij u graag bij uw eventuele vragen.