035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenverkoop

Bent u geinteresseerd in een nieuwe bank met een mooie stof? Of wilt u liever uw bank een nieuwe stof geven? Er is bij ons uiteraard een groot aanbod in de stoffenverkoop! Het is altijd leuk om weer een nieuwe bank of stof te mogen uitkiezen. Wij hebben vele verschillende soorten stofgroepen en meubelstoffen.

Stoffenverkoop

Wij bieden 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Onze stoffenverkoop heeft hierom een groot aanbod! Vind u het lastig om de juiste stof uit te kiezen? Neem dan een kijkje in onze showroom! Ook kunt u onze stoffen zien, kijk gerust!

Bij onze stoffenverkoop is het ook mogelijk om een stukje stof te ontvangen. Vind u het lastig welke kleur nou mooier in de woonkamer past, of wilt u toch even de stof voelen? Vraag dan een stukje stof aan!

Wij hebben vele verschillende soorten meubelstoffen en stofgroepen. Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. 

Stoffenverkoop

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098