035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenstunter

Stoffenstunter

Bent u opzoek naar stoffen, maar u heeft geen idee waar u moet kijken? Zoek dan niet verder! Wij hebben een ruim aanbod van stoffen in veel verschillende kleuren. Bij ons heeft u altijd vele voordelen. Wij hebben een snelle levering en scherpe prijzen voor onze stoffen. Daarom zijn wij de stoffenstunter van Nederland. Naast onze snelle levering en scherpe prijzen is een goede service richting de klant voor ons natuurlijk ook heel belangrijk. Wij proberen u daarom zo goed mogelijk te helpen bij het uitkiezen van meubels en stoffen.

Stoffenstunter

Door ons ruime aanbod aan stoffen heeft u bij ons genoeg om uit te kiezen. Wij hebben namelijk 1500 kleuren en 250 verschillende stoffen. Bent u benieuwd naar ons aanbod van stoffen? Klik dan op deze link om naar onze website te gaan en de stoffen te bekijken. Heeft u na het bekijken van de verschillende stoffen die wij aanbieden interesse in een paar stoffen, maar u weet niet zeker of deze stoffen ook echt iets voor u zijn? Dan kunt u bij ons ook stukje van die stof aanvragen. Wij sturen u dan een envelop met daarin een klein stukje van de stof zodat u thuis nog eens op uw gemak kunt kijken of de stof bevalt 

Stoffenstunter

Als u nog vragen heeft dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op het nummer 06-811 44 695 of vul het onderstaande formulier in. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen. Daar kunt u alle stoffen van dichtbij nog eens bekijken. Wilt u langskomen? Maak dan even een afspraak zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we u kunnen helpen.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098