035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenshop met een ruim aanbod stoffen

In onze stoffenshop kunt u kiezen uit een heleboel stoffen voor al uw meubels. Wij leveren stoffen van verschillende materialen. Bijvoorbeeld polyester, linnen, wol, zijde en leer. Naast de verschillende materialen heeft u bij ons ook een ruime keuze aan geruite stoffen en stoffen met patronen in heel veel verschillende kleuren. 

Stoffenshop stoffen

Ons aanbod stoffen bestaat uit 150 verschillende stoffen met 900 kleuren. Doordat wij veel stoffen hebben om uit te kiezen is het goed mogelijk dat er stof tussen zit die u mooi vind. Om onze stoffen te bekijken kunt u een kijkje nemen op onze website. Als u op deze link klikt komt u uit op onze website waar u kunt bladeren tussen de verschillende categorieën meubelstoffen die wij hebben.

 Als u interesse heeft in een stof en u bent benieuwd naar hoe het eruit ziet dan kunnen wij ook een klein stukje van de stof naar u toesturen. U krijgt dan een envelop met een brief en een klein stukje stof, zodat u kan zie hoe de stof er in het echt uit ziet. U kunt hier klikken om een stukje stof aan te vragen en wij sturen deze dan zo snel mogelijk naar u toe.

Stoffenshop contact

U heeft ook de optie om bij ons in de showroom in Huizen (Noord Holland) langs te komen om naar ons aanbod stoffen te komen kijken. Als u voor dat u langskomt een afspraak maakt dan zorgen wij er voor dat er iemand op het afgesproken tijdstip aanwezig is om u te helpen. Mocht u geïnteresseerd zijn in langskomen of heeft u andere vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag op het nummer 06-811 44 695 of door het formulier onder aan de pagina in te vullen.