035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenmarkt bij Online-meubelstoffen de grootste stoffen handelaar van Nederland

Stoffenmarkt bij Online-meubelstoffen de grootste stoffen handelaar van Nederland

Welkom bij de online stoffenmarkt, online-meubelstoffen.nl, de grootste particulieren stoffenhandelaar van Nederland. Bent u opzoek naar een specifieke meubelstof? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn praktisch aangesloten bij elke stoffenfabrikanten en kunnen dus ook zo goed als elke meubelstof leveren. Wij kunnen deze direct aan u toezenden zodat u de stoffen snel in huis heeft en ermee aan de slag kunt. U kunt zelf aangeven hoeveel strekkende meters u wenst en wij laten de stof voor u op de gewenste lengte afsnijden.

Wenst u advies over het gebruik van de stof of de specificaties? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren collega’s helpen u graag met alle vragen die u heeft omtrent de meubelstoffen. Online-meubelstoffen.nl is eigenlijk de stoffenmarkt 2.0 waarom zou u al de kleine kraampjes langsgaan opzoek naar die éne meubelstof? Als u bij ons gewoon de stof makkelijk vanaf uw computer, telefoon of tablet kunt zien. Wenst u de stof even in het echt te zien, voelen etc? Dan zenden wij met alle plezier een stofstaal aan u toe. U kunt deze gemakkelijk aanvragen via het stofstalen formulier.

Stoffenmarkt bij Online-meubelstoffen de grootste stoffen handelaar van Nederland

Nu u wat heeft vernomen omtrent de mogelijkheden, onze service en alles wat daarbij komt kijken bent u natuurlijk vooral benieuwd wat voor schitterende stoffen wij allemaal in ons assortiment hebben? U kunt alle stoffen bekijken via de onderstaande link:
Meubelstoffen van Online-meubelstoffen

Daarnaast vind u hieronder kort de meest populaire stofcategorieën en de daarbij horende links:
– Linnen-katoen stoffen
– Polyester stoffen
– Velours meubelstoffen
– Lederlook stoffen

Stoffenmarkt bij Online-meubelstoffen de grootste stoffen handelaar van Nederland

Uiteraard zijn de stoffen van ons ook te bekijken bij ons in de showroom, niet op de stoffenmarkt maar gewoon rustig bij ons in de winkel onder het genot van een koffie/capuccino. De stoffen zijn te bezichtigen in Huizen (NH). U bent uiteraard van harte welkom !
Onze showroom is van maandag t/m zaterdag. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 75 13 098.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098