035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenhal voor al uw meubelstoffen

Heeft u meubels die toe zijn aan nieuwe stoffen? Heeft u een nieuw vloerkleed nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe gordijnen? Dan kunt u bij onze stoffenhal terecht. Wij hebben stoffen voor al uw wensen. En door ons grote aanbod stoffen heeft u genoeg om uit te kiezen. Wij zorgen er graag voor dat uw met een stof naar huis gaat die bij u past.

Stoffenhal

Er zijn bij ons genoeg stoffen beschikbaar om uit te kiezen. Zo hebben wij een aanbod van 150 verschillende soorten stoffen in 900 kleuren. Al deze stoffen zijn natuurlijk van goede kwaliteit en zijn goed te gebruiken voor uw meubels, kleden en gordijnen. Ons aanbod bestaat uit stoffen van allerlei verschillende materialen. Een paar van de meest voorkomende materialen stoffen zijn bijvoorbeeld polyester en katoen. Maar wij hebben ook andere stoffen, zoals linnen, wol en leer. Bent u nu benieuwd naar de stoffen die wij verkopen? Kijk dan even op onze website.

Als u niet zeker weet of u een stof wilt hebben kunt u ook een klein stukje van de stof aanvragen en dan sturen wij dit met de post naar u toe. Thuis kunt u dan kijken of deze stof u bevalt. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hier een stof aan.

Stoffenhal contact

Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit graag. Wij zijn te bereiken op het nummer 06-811 44 695. Ook heeft u de optie om onderstaand formulier in te vullen voor contact. Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als u langs komt in onze showroom in Huizen (Noord Holland) om ons aanbod stoffen te bekijken. Maak dan wel even een afspraak zodat er een medewerker voor u beschikbaar kan zijn.

 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098