035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffencircus

Voor een stoffencircus met stoffen in alle soorten en maten bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een groot aanbod stoffen tegen scherpe prijzen en met een snelle levering. U hoeft dus niet verder te kijken als u op zoek bent naar stoffen om uw banken en stoelen mee te bekleden. Naast stoffen voor uw banken en stoelen hebben wij natuurlijk ook stoffen voor uw vloerkleden en gordijnen. Neem dus gerust een kijkje op onze website of bij ons in de showroom!

Stoffencircus

Wij hebben meer dan 900 kleuren en 150 verschillende stoffen in ons assortiment. Deze stoffen zijn weer onder te verdelen in meerdere categorieën en materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld linnen, katoenen, polyester, wol en nog enkele andere stoffen. Ook hebben wij verschillende geruite stoffen en stoffen met andere patronen. Al met al dus genoeg stoffen om uit te kiezen. U kunt al onze stoffen bekijken op onze website.

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze selectie stoffen? Dan kunt u ook een klein stukje van de stof aanvragen. Wij zullen dan een stuk van de stof afknippen en deze via de post naar u toe sturen. Mocht u een stof willen aanvragen dan kan dat door op deze link te klikken.

Stoffencircus

Een groot deel van onze stoffen zijn ook te vinden in onze showroom in Huizen (Noord Holland). Als u langs wilt komen dan kunt u een afspraak maken door te bellen met het nummer 06-811 44 695. Als u verder nog vragen heeft is het ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098