035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffenbeurs

Voor een breed assortiment van stoffen kunt u bij onze stoffenbeurs terecht. Als u bijvoorbeeld een stof zoekt voor uw meubels dan kunnen wij u daar mee helpen. Ons aanbod van stoffen bestaat uit stoffen van verschillende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld wollen, katoenen, linnen, polyester en leren stoffen voor al uw meubels met veel verschillende kleuren en patronen.

Stoffenbeurs

In ons assortiment zitten meer dan 150 verschillende soorten stoffen met ook meer dan 900 verschillende kleuren. Er zijn dus meer dan genoeg meubelstoffen om uit te kiezen. U kunt deze stoffen gebruiken voor uw banken, stoelen, vloerkleden en gordijnen. Op onze website kunt u alle stoffen die wij verkopen bekijken.

Wilt u een stof bekijken en aanvoelen, maar u heeft geen zin om daarvoor naar de showroom toe te gaan? Dan hebben wij daar een oplossing voor. Wij kunnen u namelijk een paar stukjes stof opsturen. Zo kunt u toch thuis op uw gemak de stofjes even goed bekijken. Als u hier klikt kunt u een stof aanvragen.

Stoffenbeurs

Bij vragen kunt u ons overdag bereiken op het nummer 06-811 44 695. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u langskomen in de showroom dan is dat geen enkel probleem. Maak dan van tevoren even een afspraak zodat wij er voor kunnen zorgen dat er iemand voor u beschikbaar is.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098