035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffen outlet voor al uw stoffen

Bent u op zoek naar een stoffen outlet met een ruim aanbod aan stoffen? Dan bent u aan het goede adres. Wij hebben stoffen voor al uw meubels. Stoffen voor uw banken en stoelen, maar ook voor uw gordijnen en vloerkleden. 

Stoffen outlet

Door het ruime aanbod aan stoffen heeft u bij ons genoeg om uit te kiezen. Wij hebben namelijk 150 verschillende stoffen met nog eens 900 kleuren. Ons aanbod bestaat ook uit stoffen van verschillende materialen. Wij hebben polyester, katoen, linnen, wol en nog enkele andere stoffen. Ook hebben wij verschillende stoffen met patronen om uw huiskamer meer kleur te geven. Als u nu benieuwd bent naar ons aanbod stoffen, dan kunt u al onze stoffen bekijken op onze website. Hier heeft u een overzicht van de stoffen per categorie.

Hebben een paar stoffen van ons uw aandacht getrokken, maar u weet niet zeker of u ze wilt hebben? Dan kunnen wij een stukje van de stof kosteloos naar u toesturen met de post. U kunt dan thuis de stof van dichtbij bekijken om te zien of de stof iets voor u is. Als u een stof wilt aanvragen, klik dan hier.

Stoffen outlet

Als u vragen heeft of gewoon contact met ons op wil nemen dan kan dat. Wij zijn te bereiken op het nummer 06-811 44 695 of door het formulier onder aan de pagina in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te komen in onze showroom in Huizen (Noord Holland). Wij zijn op zondagen na elke dag open. Voor ons gaat de voorkeur er naar uit om eerst een afspraak te maken voor u langs wilt komen. Op deze manier kunnen wij daar rekening mee houden en er voor zorgen dat er een medewerker voor u beschikbaar is.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098