035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffen bloemen

Stoffen bloemen of stoffen met bloempatronen zijn allerlei verschillende kleuren en patronen. Er zijn ook zo genoeg meubels en dergelijke waar je stoffen met bloempatronen op zou kunnen doen. Bijvoorbeeld tafelkleden, vloerkleden, gordijnen, banken en stoelen. Er zijn stoffen met allemaal verschillende soorten bloemen en stoffen met grote bloempatronen en kleine bloempatronen. Er is dus genoeg om uit te kiezen.

Stoffen bloemen

Als u geïnteresseerd bent in stoffen met bloemen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van 150 soorten stoffen in meer dan 900 kleuren, waaronder ook stoffen bloemen. Wilt u ons aanbod van stoffen eens rustig op uw gemak bekijken, dan is dat mogelijk. Door op deze link te klikken komt u uit bij onze website waar al onze stoffen te vinden zijn. 

Het is bij ons ook mogelijk om een stof aan te vragen zodat wij deze naar u toe sturen. Dus als u een stof met bloempatroon gevonden heeft en u wilt weten hoe deze stof er bij u in de huiskamer uitziet dan kunnen wij een klein stukje van de stof via de post naar u opsturen. Klik hier als u een stof van onze website zou willen aanvragen.

Stoffen bloemen

Heeft u enkele vragen over de verschillende bloemen stoffen die wij verkopen? Bel dan met het nummer 06-811 44 695 om een van onze medewerkers aan de telefoon te krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om het formulier onderaan de pagina in te vullen voor een spoedige reactie. Wilt u langskomen in de showroom? Dat is geen enkel probleem. Maak dan even een afspraak voor een tijd en dan zullen wij er voor zorgen dat we u te woord kunnen staan op het moment dat u aanwezig bent.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098