035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoffeerderij

Als uw banken of stoelen sporen van slijtage beginnen te vertonen of als u de stof niet meer mooi vindt dan kunt u bij onze stoffeerderij banken en stoelen laten stofferen. U kunt bij ons nieuwe meubels laten stofferen met de stof die u wenst of wij kunnen uw huidige meubels bij u thuis ophalen en opnieuw laten stofferen. Het is bij ons mogelijk om uw meubels te laten stofferen met een stof die u zelf meegenomen heeft of met een stof die wij aanbieden.

Stoffeerderij

Voor het stofferen van uw meubels hebben wij veel stoffen in de aanbieding. U kunt kiezen uit stoffen met patroon, zonder patroon, van polyester, katoen en noem maar op. Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 150 verschillende stoffen met ook nog eens meer dan 900 verschillende kleuren. Op onze website zijn deze stoffen nog eens makkelijk te bekijken. 

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat u de stof eerst zelf wil zien en voelen voordat u deze wilt bestellen. Wij kunnen u een stukje van de gewenste stof per post toesturen, zodat u thuis kunt kijken of deze stof u bevalt.

Stoffeerderij

Voor meer informatie wilt over het stofferen van uw meubels kunt u op deze link klikken. Hier kunt u foto’s en metrages doorgeven en dan kunnen wij een prijsopgave maken. Mocht u verder nog enkele vragen hebben of wilt u een afspraak maken om langs te komen in de showroom dan zijn wij overdag te bereiken op het nummer 06-811 44 695. Als u niet in de gelegenheid bent om te bellen dan kunt u ook onderstaand formulier invullen voor een spoedige reactie.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098