035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stof

Bent u opzoek naar een nieuwe stof voor uw bank of bent u juist opzoek naar een nieuwe bank met een mooie stof? Het is altijd weer lastig om een stof uit te zoeken en welke kleur erbij past. Wij bieden ook 900 verschillende kleuren en 150 verschillende soorten meubelstoffen onderverdeeld in verschillende categorieën. Wie weet zit uw gewenste stof hier tussen!

Stof

Wij hebben vele verschillende soorten meubelstoffen en stofgroepen. Daarom worden onze stoffen onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Neem gerust een kijkje!

Zit de stof ertussen die u zoekt? Dan kan het zo zijn dat u ook benieuwd bent hoe de stof eruit ziet en hoe de stof voelt. Omdat we velen soorten stoffen aanbieden kan de keuze soms ook heel moeilijk zijn. Daarom is het bij ons mogelijk om ook enkele stofstalen aan te vragen. Klik hier!

Het is mogelijk om een nieuwe stof voor uw oude bank te laten maken. Maar u kunt ook een bank uitzoeken met de gewenste stof! Wij bieden vele verschillende kleuren en meubelstoffen voor uw bank.

Stof

De keuze is reuze omdat u kan kiezen tussen 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Heeft u wat vragen over een bepaalde stof categorie, of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098