035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Stoelen bekleden

Stoelen bekleden

Wilt u graag stoelen bekleden? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Stoelen bekleden

Wilt u heel graag uw stoelen bekleden? Dan zit u hier goed! Met een keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en meer dan 300 stoffen kunt u uw stoelen bekleden. Zijn de stoelen al oud? Geen probleem! Door ze opnieuw te bekleden zien ze er weer helemaal nieuw uit!

Stoelen bekleden

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Alles stoffen en kleuren zijn bij ons te bekijken in onze showroom in Huizen (NH). Uiteraard bent u van harte welkom. Het is wel altijd handig hiervoor een afspraak te maken. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons.

Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan!

Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen. Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden.

Stoelen bekleden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact