035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoel opnieuw bekleden

Stoel opnieuw bekleden

Stelt u zich eens voor. Er staat al jaren lang een stoel bij u in huis waar u graag op zit. Maar de bekleding van u stoel laat inmiddels wat te wensen over. Daar hebben wij een oplossing voor! Wij kunnen de stoel opnieuw bekleden voor u. Hiervoor hebben wij alleen de afmetingen nodig van de stoel en een stof waarmee u de stoel bekleed wilt hebben. 

Stoel opnieuw bekleden

Bij het opnieuw bekleden van een stoel heeft u bij ons ook de optie om de nieuwe bekleding van uw stoel zelf uit te zoeken. Wij hebben een ruim aanbod van 150 verschillende stoffen in 900 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen om uw stoel mee te bekleden. Mocht u zelf al een stof hebben waarmee u de stoel bekleed wil hebben, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wilt u meer informatie hebben over het opnieuw bekleden van u stoel, bezoek dan even onze website.

Stoel opnieuw bekleden

Heeft u nog vragen over het opnieuw bekleden van uw meubels of over andere diensten die wij leveren? Dan zou u natuurlijk altijd contact met ons op kunnen nemen. U kunt ons bereiken op het nummer 06-811 44 695 of door het invullen het het formulier hieronder. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen als daar voor u de voorkeur naar uit gaat. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we u kunnen helpen.