035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Stoel bekleden met leer of andere stoffen

Stoel bekleden met leer

U heeft een stoel thuis die er niet meer hetzelfde uitziet als vroeger en u wilt daar verandering in brengen. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen. U zou een nieuwe stoel uit kunnen zoeken, maar het is natuurlijk goedkoper om een stoel te laten bekleden. Een optie is om u stoel bekleden met leer. Een leren bekleding zorgt er weer voor dat uw stoel er weer zo goed als nieuw uitziet. Daarnaast is leer natuurlijk altijd van goede kwaliteit.

Stoel bekleden met leer

Het is bij ons natuurlijk mogelijk om uw stoel te laten bekleden met leer. Wij kunnen de stoel dan gewoon bij u thuis ophalen en na het bekleden weer bij u afleveren. Bent u geïnteresseerd in het bekleden van u stoel met leer? Neem dan een kijkje op onze website waar u meer informatie kunt vinden over het bekleden van uw stoel.

Stoel bekleden met leer

Als u vragen heeft over onze producten en diensten of als u simpelweg contact met ons wilt opnemen, dan kunt u ons bereiken op het nummer 06-811 44 695 of door het invullen van onderstaand contactformulier. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij showroom in Huizen (Noord Holland) langs te komen. Als u langs wilt komen kunt u daar het beste even een afspraak voor maken. 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098