035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Oude stoel opknappen

Heeft u een oude stoel die u niet weg wilt doen? Geen probleem! Wij kunnen uw Oude stoel opknappen! Met wel een keuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen.

Oude stoel opknappen

Het is zonde om een mooie oude stoel weg te gooien als die nog gewoon goed is. Hierom bieden wij de mogelijkheid om uw oude stoel op te knappen. We hebben 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Neem gerust een kijkje!

Bent u benieuwd hoe de stof of de kleur eruit ziet? Maar u woont niet in de buurt? Geen enkel probleem! Wij kunnen uiteraard een stukje stof naar u toe sturen zodat u deze kunt bekijken. Klik hier! Wij hebben wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen in ons assortiment. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om elke stof of kleur toe te zenden. Wilt u echter een volledig beeld van onze stoffen? Dan kunt u beter een afspraak maken bij ons in de showroom.

Oude stoel opknappen

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695