035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style

Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style

Meer weten over opnieuw stofferen van uw bank? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style

Wilt u graag uw bank bekleden? Dat zit u hier goed! Het is mogelijk om elke formaat die u wenst te laten maken. Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style kan met de stof en kleur die u wenst. U heeft namelijk een keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en meer dan 300 verschillende kleuren.

Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden.

Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Opnieuw stofferen 4800 Henk Vos Style

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact