035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Modestoffen

Modestoffen

Modestoffen zijn stoffen die op dit moment de nieuwe hype zijn. Je kunt zien dat er veel soorten stoffen verkocht worden . Ook zijn de modestoffen erg gewild omdat je het overal wel tegen komt! Dus stop met zoeken naar die ene stof die te gebruiken is voor het ontwerp van uw meubelstuk want wij hebben altijd de stoffen waar u naar opzoek bent! Kijk vooral eens verder op onze website en dan weten wij zeker dat u zult slagen.

Modestoffen

Wij bieden 900 verschillende kleuren en 1000 verschillende meubelstoffen. Hier zullen ook de bekende modestoffen tussen zitten! Ben jij ook benieuwd naar alle aangeboden stoffen en onze modestoffen? Neem dan gerust een kijkje!

Modestoffen kun je ook herkennen aan de stoffen die vaak gebruikt worden. Als je op visite bent, in een restaurant zit of als je naar woonprogramma’s kijkt. Ga je graag mee met de mode en wil je ook een modestof hebben alleen weet je niet hoe de stof voelt/eruit ziet? Kijk dan hier! Wie weet zit uw gewenste modestof er ook tussen.

Modestoffen

Mocht je geïnteresseerd zijn in stoffen voor je bank of wil je juist een nieuwe bank met een modestof? Dan helpen wij u hier graag verder mee! U bent van harte welkom in onze showroom om alle stoffen te bekijken.

Ons assortiment blijft in verandering, we proberen altijd vernieuwend te zijn op het gebied van onze meubelstoffen. Hierdoor kan het zijn dat onze website wellicht niet alle vragen beantwoord waar u naar opzoek bent! In dat geval raden wij u ten zeerste aan om even contact met ons te zoeken. U kunt ons bereiken door het contact formulier in te vullen of u kunt ons even bellen: 035 751 3098

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098