035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Modal stoffen

Hier vind u ons collectie aan verschillende Modal stoffen. Modal is een textiel dat gemaakt is van modalvezels. Modalvezels zijn een verder ontwikkelde versie van Viscoserayon. Het idee was om een katoen stof zo veel mogelijk te benaderen. Het zijn dus ook vaak heerlijk zacht aanvoelende stoffen. Bent u benieuwd naar onze verschillende modal stoffen? Hieronder vind u een overzicht van ons assortiment. Heeft u vragen omtrent onze stoffen/diensten? Neem dan contact met ons op of bel ons even: 035 751 3098

Herstofferen met Modal stoffen

Naast het verkopen van meubelstoffen voeren wij ook stofferingen uit! Voor bankstellen, fauteuils of ander meubilair waar losse hoezen voor gebruikt worden is het herstofferen met een Modal stof zeer interessant. Dit mede doordat het zo dicht bij katoen in de buurt komt. Zowel Katoen als Modal stoffen zijn uitermate geschikt voor het gebruikt van herstofferen met losse hoezen. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent herstofferingen? Klik dan hier.

Meubelstof Arena

Bent u opzoek naar een velours meubelstof van een ongekende kwaliteit? Dan is de meubelstof Arena de stof waar u al die tijd naar opzoek bent. Klik hier!

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098