035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Meubelstofferen

U heeft een aantal jaar geleden een keer een nieuwe bank gekocht, maar na een aantal incidenten ziet de bank er lang niet meer zo goed uit als dat hij eerst was terwijl hij wel nog lekker zit. Gelukkig kunnen wij u hier mee helpen. Wij kunnen uw meubelstofferen met een stof naar keuze. U kunt bij ons een stof uitkiezen om uw meubels mee te laten stofferen, maar u zou ook een stof zelf mee kunnen nemen.

Meubelstofferen

Bij het stofferen van de meubels zou u bij ons een stof uit kunnen zoeken. Wij hebben genoeg stoffen voor u om uit te kiezen. Ons aanbod bestaat namelijk uit 150 verschillende stoffen in 900 kleuren. Van alles is dus mogelijk. Ook hebben wij genoeg verschillende stof materialen om uit te kiezen. Misschien houdt u van katoen of misschien juist wel van polyester. Omdat het moeilijk is om online een goede stof te vinden kunt u bij ons ook een stukje van de stof aanvragen. Wij zullen u dan een klein stukje van de stof naar u sturen om u een indruk te geven van hoe de stof op uw meubels eruit zou zien. U kunt hier klikken om een stof aan te vragen.

Meubelstofferen

Als u meubels wilt laten stofferen ga dan naar onze website en upload een aantal foto’s zodat wij een indruk kunnen krijgen van wat er moet gebeuren. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op het nummer 06-811 44 695. 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098