035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Meubelstoffenvoordeel

Meubelstoffenvoordeel

Meubelstoffenvoordeel in vele soorten stoffen! Omdat er zoveel stoffen aangeboden worden is het altijd moeilijk om te kiezen waar en welke stof je wilt halen. Bij ons heeft u vele voordelen als het gaat om meubelstoffen. Zo hebben wij altijd een snelle levering en scherpe prijzen. Maar ook service is absoluut iets waar Online-meubelstoffen het als bedrijf van moet hebben! Maak er dus vooral gebruik van en bel/mail ons altijd mochten er vragen of onduidelijkheden zijn.

Meubelstoffenvoordeel

U kunt niet alleen een bank laten maken met een mooie stof, maar ook uw bank laten herstofferen! Dat  is ideaal met ook nog eens een meubelstoffenvoordeel. Wij bieden 900 verschillende kleuren en 150 verschillende soorten meubelstoffen! Bent u benieuwd naar welke kleuren en meubelstoffen? Neem dan hier een kijkje!

Meubelstoffenvoordeel

In ons assortiment hebben wij ontzettend veel stofboeken. Deze hebben wij allemaal netjes in onze showroom liggen. U bent van harte welkom in onze showroom, of wij sturen wat stofstaaltjes naar uw thuisadres. Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Wenst u stofstalen (Gratis) thuis te ontvangen? Klik hier!

 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098