035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Meubels bekleden

Meubels bekleden

Stel dat u een bank in huis heeft en er beginnen een aantal gaten en scheuren in de bekleding te komen terwijl de bank voor de rest nog lekker zit. Het is dan zonde om de bank weg te doen en een nieuwe bank te kopen. Dat hoeft gelukkig niet. Meubels kunnen namelijk weer opnieuw bekleed worden met een stof naar keuze. Meubels bekleden kan u veel geld besparen ten opzichte van het kopen van een nieuwe bank. Het kan er ook voor zorgen dat uw meubels er weer zo goed als nieuw uit zien. 

Meubels bekleden

Meubels laten bekleden is voor ons geen enkel probleem. U kunt bij ons kiezen uit een ruin aanbod van stoffen die u voor uw meubels zou willen hebben. Wij hebben onder andere polyester, katoenen, linnen, wollen en acryl stoffen in veel verschillende kleuren en patronen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een stof mee te nemen die wij kunnen gebruiken om uw meubels te bekleden. 

Bent u geïnteresseerd in het bekleden van uw meubels en wilt u meer informatie hebben? Ga dan naar onze website voor meer informatie over het bekleden van meubels. Hier kunt u ook al foto’s van uw meubels insturen met de bijbehorende afmetingen zodat wij alvast een beeld kunnen vormen van uw wensen.

Meubels bekleden

Wilt u uw meubels laten bekleden of heeft u verder nog vragen over onze producten of diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op het nummer  06-811 44 695. Daarnaast kunt u ook onderstaand contactformulier invullen als u vragen heeft. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de showroom in Huizen (Noord Holland) langs te komen. Het beste is om daarvoor even een afspraak te maken zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we u kunnen helpen.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098