035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Meubelbekleding

Meubelbekleding

Voor al u wensen voor meubelbekleding kunt u bij ons terecht. Wij bekleden uw banken, stoelen of hockers met de stof die u heeft uitgekozen. Dit kan een stof zijn die u bij ons aangeschaft heeft of een stof die u al thuis heeft liggen. Het hoeven ook geen meubels te zijn die u bij ons gekocht heeft. Alle meubels zijn welkom. Als u al in bezit bent van een bank die opnieuw bekleed moet worden dan is het voor ons geen probleem om die bij u op te halen.

Meubelbekleding

Voor het bekleden van uw meubels zijn er genoeg stoffen waar u bij ons uit kunt kiezen. Wij hebben namelijk 1500 kleuren en 250 soorten. Er is dus altijd wel een stof te vinden die bij uw wensen past. Wij helpen u daarom ook graag met het uitzoeken van een stof. Wij hebben ook verschillende materialen meubelstoffen die wij verkopen voor het bekleden van uw meubels. Zo hebben wij bijvoorbeeld polyester, katoenen, linnen en wollen stoffen waar u uit kunt kiezen. 

Heeft u meubels thuis staan die u wilt laten bekleden? Klik dan op deze link. Hier kunt u afbeeldingen uploaden en de afmetingen geven van de meubels die u wilt laten bekleden. Vervolgens kunnen wij dan een idee krijgen van uw wensen.

Meubelbekleding

Mocht u geïnteresseerd zijn in het bekleden van uw meubels of heeft u nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer 06-811 44 695 of vul het onderstaande formulier in. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om bij ons in de showroom in Huizen (Noord Holland) langs te komen. Het handigste is dan om daarvoor eerst even een afspraak te maken. Dan weten wij zeker dat we u te woord kunnen staan als u vragen heeft.