035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Losse stoelhoezen Riviera Maison

Losse stoelhoezen Riviera Maison

Op zoek naar losse hoezen? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Losse stoelhoezen Riviera Maison

Bent u op zoek naar losse stoelhoezen Riviera Maison? Dan bent u op het juiste adres! Met een keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en meer dan 300 verschillende stoffen. De stof die u wenst!

Losse stoelhoezen Riviera Maison

Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen!

Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk. Alles stoffen en kleuren zijn bij ons te bekijken in onze showroom in Huizen (NH). Uiteraard bent u van harte welkom. Het is wel altijd handig hiervoor een afspraak te maken. Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Losse stoelhoezen Riviera Maison

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact