035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Leuke stofjes

Een nieuwe meubelstuk uitkiezen of een nieuwe stof voor uw bank uitzoeken is altijd weer lastig. Er zijn zoveel leuke stofjes dat het kiezen vaak moeilijk is. Wilt u ook een meubelstuk met een leuk stofje? Dan bent u helemaal goed!

Leuke stofjes

Wij hebben zoveel leuke stofjes dat de keuze enorm groot is. U heeft een keuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. De keuze kan soms best lastig zijn en hebben wij daarom de stoffen onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Neem gerust een kijkje!

Bent u heel erg benieuwd hoe een bepaalde kleur of een bepaalde stof eruit ziet? Dan is het uiteraard mogelijk om een stukje stof naar u toe te sturen! Vraag vandaag nog uw gewenste stofje aan.

Leuke stofjes komt u ook vaak in woonbladen tegen of als u op visite bent. Uiteraard kunt u deze ook bij ons in de showroom bezichtigen!

Leuke stofjes

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695

 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098