035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Leren bekleding

Leren bekleding

De lederlook stoffen van tegenwoordig zijn van een ongekende kwaliteit! En het geeft een mooie uitstraling in uw woonkamer! Soms is het lastig om een keuze te maken uit vele soorten leren bekleding welke nou het mooiste is. En dan is het natuurlijk fijn als er een dusdanig groot assortiment is als de onze. Kijk vooral eens verder op onze website naar alle opties en mogelijkheden, indien u vragen heeft verzoeken wij u altijd even om contact met ons op te nemen.

Leren bekleding

Op zoek naar een leren bekleding met een warme uitstraling? Een prachtige lederlook stof met een vintage look? Neem dan hier een kijke! Wij bieden vele verschillende soorten leren bekleding.

Naast het leveren van meubelstoffen fabriceren wij ook onze eigen bankstellen. Wij hebben een eigen stoffeerderij in NL waar wij onze bankstellen fabriceren. Al onze bankstellen kunnen volledig op maat vervaardigd worden en kunnen gestoffeerd worden in 900 verschillende kleuren! Hieronder dus ook schitterende lederlook meubelstoffen!

Leren bekleding

Wij hebben ook een showroom in Huizen (NH) daar kunt u ons stoffeer werk en alle mogelijke stoffen komen bekijken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Een bezoek aan de showroom gebeurd echter altijd wel op afspraak. Voor het snel en gemakkelijk maken van een afspraak raden wij u aan even te bellen op 035-7513098 u kunt ons natuurlijk ook gewoon een email sturen: Info@online-meubelstoffen.nl

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098