035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Lappen stof in alle kleuren en maten

Lappen stof

Stoffen worden voor van alles en nog wat gebruikt in en rond het huis. Stoffen worden onder andere gebruikt in banken, stoelen, vloerkleden en gordijnen. Maar het is ook mogelijk om lappen stof los te kopen om daar vervolgens zelf dingen mee te gaan doen.

Lappen stof

Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar stoffen. Wij hebben namelijk groot aanbod van stoffen waar u uit zou kunnen kiezen. Ons aanbod bestaat uit stoffen met 1500 kleuren en 250 verschillende soorten. Vind u het moeilijk om te kiezen uit de verschillende stoffen die wij aanbieden? Dan is het ook mogelijk dat wij een aantal kleine stukjes stof kosteloos naar u opsturen. Als u een paar stoffen wilt aanvragen dan kunt u op deze link klikken en dan zullen wij u de stoffen zo snel mogelijk toesturen. 

lappen stof

Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen of bellen met het nummer 06-811 44 695. U zou ook bij ons in de showroom langs kunnen komen. Wij zijn gevestigd op de Havenstraat 46 in Huizen (Noord Holland). Het heeft voor ons de voorkeur dat u eerst een afspraak met ons maakt voordat u langskomt. Wij hebben dit liever omdat wij er dan zeker van kunnen zijn dat wij u kunnen helpen op het moment dat u er bent.