035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Oosterse stoffen

Wij hebben schitterende Oosterse stoffen in ons assortiment. Met uiteenlopende motieven en patronen. Naast de Oosterse stoffen bieden wij ook 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen!

Oosterse stoffen

Online-meubelstoffen streeft ernaar om u altijd de meest exclusieve en bijzondere stoffen aan te kunnen bieden. Daarnaast zijn deze stoffen perfect te gebruiken voor meubilair en stofferingen daarvan. Dus als u opzoek bent naar een stof met kwaliteit, uitstraling en een scherpe prijs dan bent u bij de Oosterse stoffen op de juiste plek. 

Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Bent u benieuwd naar onze andere stoffen? Neem dan gerust een kijkje!

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om ook enkele stofstalen aan te vragen. Wij hebben wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen in ons assortiment. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om elke stof of kleur toe te zenden. Wilt u echter een volledig beeld van onze stoffen? Dan kunt u beter een afspraak maken bij ons in de showroom.

Oosterse stoffen

Ons assortiment blijft in verandering, we proberen altijd vernieuwend te zijn op het gebied van onze meubelstoffen. Hierdoor kan het zijn dat onze website wellicht niet alle vragen beantwoord waar u naar opzoek bent! In dat geval raden wij u ten zeerste aan om even contact met ons te zoeken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of u kunt ons even bellen: 035 751 3098

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098