035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Hippe stoffen online

Bent u op zoek naar Hippe stoffen online? Gaat u graag mee met de trend? Dan zit u hier helemaal goed! In ons assortiment hebben wij ontzettend veel stofboeken, 900 verschillende kleuren en 150 verschillende  meubelstoffen! Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht.

Hippe stoffen online

Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Online-meubelstoffen streeft ernaar om u altijd de meest exclusieve en bijzondere stoffen aan te kunnen bieden. Een assortiment met wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen! Neem gerust een kijkje!

Bent u benieuwd naar een bepaalde stof of kleur? En woont u niet in de buurt? Uiteraard kunnen wij het gewenste stukje stof opsturen! Klik hier. Wij hebben wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen in ons assortiment. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om elke stof of kleur toe te zenden. Wilt u echter een volledig beeld van onze stoffen? Dan kunt u beter een afspraak maken bij ons in de showroom.

Hippe stoffen online

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098