035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style

Herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style

Heeft u graag meer informatie gewild? Neem gerust een kijkje! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style

Bent u op  zoek naar herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style? Dat zit u hier goed! De Metropolis Sofa geeft een prachtige uitstraling in uw interieur. Met een keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden.

Herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden.

Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Herstoffering 6900 Scholten & Baijings Style

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact