035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style

Herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style

Wilt u meer informatie over herbekleden? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style

Bent u op  zoek naar herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style? Dat zit u hier goed!  Met een keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen!

Herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style

Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen!

U kunt kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Herbekleden 2505 Endless Jan Des Bouvrie Style

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact