035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Gestreepte stof voor meubels

Gestreepte stof

Er zijn veel verschillende soorten stoffen met ook nog eens verschillende kleuren en patronen. Een voorbeeld van de verschillende patroon stoffen is de gestreepte stof. De keuze voor deze soort stof blijft nog altijd populair. Gestreepte stoffen zorgen ervoor dat uw meubels meer verschillende kleuren uitstralen en geven een minder kaal gevoel in de kamer. 

Ons assortiment van gestreepte stoffen is zeer gevarieerd. Wij hebben strepen in verschillende diktes en gestreepte stoffen in vele kleuren.

Gestreepte stof

Als u gedesinteresseerd bent in gestreepte stoffen dan zit u goed bij ons. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van stoffen, waaronder ook meerdere gestreepte stoffen. U kunt daarom ook bij ons op de website kijken voor een overzicht van de stoffen die wij verkopen. Klik hier als u ons aanbod van stoffen wilt bekijken. 

Het is ook mogelijk om een een stukje van de stof aan te vragen zodat wij deze naar u toe kunnen sturen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken of de stof u bevalt. Mocht u hier interesse in hebben, vraag dan hier een stof aan.

Gestreepte stof

Heeft u nog enkele vragen over de stoffen die wij verkopen of over andere diensten die wij verlenen dan kunt u ons bereiken op het nummer 06-811 44 695. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen als u vragen heeft. Daarnaast zou u ook bij ons in de showroom langs kunnen komen als u vragen heeft of als u enkele stoffen of meubels wilt bekijken.