035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Geruite stof in alle kleuren en maten

Geruite stoffen worden al jaren gebruikt in huis. Denk bijvoorbeeld aan een geruite stof voor banken, stoelen, kleden en gordijnen. Ondanks dat deze stoffen al jaren lang gebruikt worden zijn deze stoffen nog altijd populair. Geruite stoffen zijn namelijk altijd te vinden met veel verschillende patronen en talloze verschillende kleuren waardoor u eindeloos veel stoffen heeft om uit te kiezen.

Geruite stof

Waarom zou u kiezen voor een geruite stof? Een geruite stof geeft uw meubilair meer kleur en zorgt voor meer variatie in de kleuren van uw meubels. Ook zijn er verschillende soorten geruite stoffen met ook verschillende ruit patronen waardoor u altijd een stof kan vinden die bij u past.

Mocht u nu geïnteresseerd zijn in geruite stoffen en wilt u meer geruite stoffen bekijken? Klik hier om ons ruime assortiment aan stoffen te bekijken. 

Geruite stof

Naast de website hebben wij ook een showroom in Huizen (NH) waar u een groot aanbod van onze stoffen op uw gemak zou kunnen bekijken. Wilt u langskomen in de showroom? Maak dan even een afspraak door te bellen met 06-811 44 695 zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij u kunnen helpen.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098