035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Gelderland bank bekleden

Gelderland bank bekleden

Meer weten over bank bekleden? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gelderland bank bekleden

Bent u op zoek naar Gelderland bank bekleden? Dan zit u hier goed! Heeft u een bank die uw heel graag wilt behouden, geen probleem! Bij ons kan de bank opnieuw bekleed worden met de stof naar wens! U heeft een ruime keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en meer dan 300 verschillende stoffen.

Gelderland bank bekleden

Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u namelijk bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! 

Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen. Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Gelderland bank bekleden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact