035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl
Bankhoes Riviera Maison

Bankhoes Riviera Maison

Klik hier voor meer informatie! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Bankhoes Riviera Maison

Wilt u graag een bankhoes Riviera Maison? Dan zit u hier goed! De hoezen zijn namelijk verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en meer dan 300 verschillende stoffen, genoeg keuze! Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Bankhoes Riviera Maison

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden die u wenst. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Wilt u graag weten hoe de stof of kleur eruit ziet? Vraag dan hier een gratis stof staaltje aan! Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden.

 Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Bankhoes Riviera Maison

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier, per mail: Info@online-meubelstoffen.nl of per telefoon 035-7513098

Contact