035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Bank opnieuw bekleden

Bent u toe aan een nieuwe bank omdat de stof versleten is? Of wilt u weer eens een andere stof hebben maar vind u het zonde om uw bank weg te doen? Geen enkel probleem! Het is namelijk mogelijk om uw bank opnieuw bekleden. Zo kunt u gewoon uw geliefde bank behouden!

Bank opnieuw bekleden

Bank opnieuw bekleden klinkt heel simpel. Alleen is het lastig om de juiste stof te kiezen! Uiteraard helpen wij u hiermee! Wij hebben 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Neem gerust een kijkje!

Twijfelt u aan de stoffen of wilt u ze graag komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook kunnen wij u een uitstekend advies geven naar de keuze om uw bank opnieuw bekleden.

Vind u het prettiger om een stukje stof te ontvangen? Dat kan natuurlijk! Vraag vandaag nog uw gewenste stofje aan!

Bank opnieuw bekleden

Omdat het mogelijk is om de bank opnieuw bekleden kunt u uw favoriete bank gewoon in de huiskamer laten staan. Zo kunt u van uw bank blijven genieten!

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695