035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Bank bekleden in 1.000 kleuren en 300 stoffen

Bank bekleden in 1.000 kleuren en 300 stoffen

U heeft een mooi en goed zittend bankstel, alleen de stof is vergaan, verkleurd, gescheurd etc. Erg vervelend natuurlijk! Maar treur niet, want wij kunnen uw bankstel er weer als vanouds uit laten zien! Met een nieuwe bekleding lijkt een bankstel weer vaak net als nieuw. Dus waarom weer een nieuwe bank kopen als de oude bank gewoon nog heerlijk zit en het prima binnen uw inrichting past? Een nieuwe stof en kleur eromheen en het lijkt alsof u de bank weer net vanuit de winkel geleverd heeft gekregen.

Wij hebben een eigen fabriek waar wij o.a. bankstellen op maat e.d. fabriceren. Wij hebben dus al vele jaren ervaring met het stofferen en opnieuw bekleden van bankstellen. Wij leveren dus ook direct uit de fabriek. Hierdoor kunnen wij u een goede service en snelle levering garanderen. Onze fabriek bevind zich gewoon hier in Nederland en dus niet in het oosten van Europa zoals je tegenwoordig vaak hoort.

Bank bekleden in 1.000 kleuren en 300 stoffen

Dus stop met zoeken naar de bank die uw oude bank gaat vervangen, want die bank hoeft nog helemaal niet weg. Het zou zelfs zonde zijn. Laat bij ons uw bank bekleden en hij zal er weer als nieuw uitzien en dat allemaal voor schappelijke prijzen. Tevens heeft u bij ons de keuze uit ruim 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen! Daar moet dus altijd wat voor u te vinden zijn.

Bent u benieuwd naar prijzen, levertijden etc.? Stuur ons een mailtje met de foto van uw bank en de algemene maten dan zullen wij zo snel mogelijk met een mooie prijsopgave richting u komen. Wij kijken er naar uit om van u te vernemen.

Herstoffering voor Linteloo hoezen

Linteloo hoezen stofferen

Herstoffering Linteloo bankstel

Bank bekleden in 1.000 kleuren en 300 stoffen

Bank bekleden in 1.000 kleuren en 300 stoffen

Wij hebben ook een showroom in Huizen (NH) daar kunt u ons stoffeer werk en alle mogelijke stoffen komen bekijken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Een bezoek aan de showroom gebeurd echter altijd wel op afspraak. Voor het snel en gemakkelijk maken van een afspraak raden wij u aan even te bellen op 035-7513098 u kunt ons natuurlijk ook gewoon een email sturen: Info@online-meubelstoffen.nl