035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Afrikaanse stoffen

Bent u gek op gekleurde patronen? Dan is Afrikaanse stoffen precies wat u zoekt! Met uiteenlopende motieven en patronen. Naast de Afrikaanse stoffen bieden wij ook 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen!

Afrikaanse stoffen

Onze stoffen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: polyester, polyester katoen,  linnen katoen, grof, patroon en zacht. Omdat we 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen hebben kan de keus soms best lastig zijn! Neem gerust een kijkje! Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Uiteraard is het mogelijk om een stukje stof aan te vragen! Woont u niet in de buurt? Maar u wilt toch graag de gewenste stukje stof of kleur bekijken? Klik dan hier! 

Wij hebben wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen in ons assortiment. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om elke stof of kleur toe te zenden. Wilt u echter een volledig beeld van onze stoffen? Dan kunt u beter een afspraak maken bij ons in de showroom.

Afrikaanse stoffen

Heeft u nog vragen omtrent een product/dienst van ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vul het onderstaande formulier in of bel ons even, dat kan op: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098