035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Trevira stoffen

Wij hebben schitterende Trevira stoffen in ons assortiment. Met uiteenlopende motieven en patronen. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende Trevira stoffen die wij in ons assortiment hebben. Heeft u vragen omtrent een van deze meubelstoffen? Of wenst u wellicht een staaltje te ontvangen? Dat kan! Neem dan vooral even contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken: 035 751 3098

Voordelen Trevira stoffen

Nou horen wij u denken: Wat bied een Trevira stof mij dat andere stoffen mij niet bieden. We zullen het even voor u verwoorden. Trevira stoffen hebben een belangrijk voordeel! Het is ontzettend brandvertragend, natuurlijk hopen wij niet dat u er ooit last van zult hebben. Maar zeker bij Horeca zaken word het gebruik van brandvertragende stoffen ten zeerste aangeraden! Daarnaast zijn Trevira stoffen ook antibacterieel. Dit maakt het voor Horeca ondernemingen natuurlijk nog interessanter! Dus bekijk snel de onderstaande stoffen en wellicht kunnen wij u van dienst zijn.

Meubelstof Moresco

Meubelstof Moresco is een perfecte stof voor u in de Horeca-zaak! Brandvertragend en ook nog eens zeer sterk!

Meubelstof Molozzo

Schitterende Trevira meubelstof van een ongekende kwaliteit! Benieuwd naar de specificaties? Kijk dan eens hier.

Meubelstof Matsuri

Schitterende meubelstof met een misschien nog wel mooier patroon. Bent u opzoek naar een luxueuze stof? Dan is deze stof perfect voor u.

Meubelstof Martingy

Schitterend geweven Trevira stof! Deze stof heeft een speelse uitstraling en voelt daarnaast heerlijk zacht aan! Klik hier om de stof te bekijken.

Meubelstof Madaka

Een prachtig gemêleerde meubelstof 100% Trevira, wat wilt u nog meer. Deze meubelstof laat uw meubilair weer stralen!

Meubelstof Lima CS

Wilt u iets nieuws? Iets unieks? Iets exclusiefs? Dan is de meubelstof Lima CS perfect voor u! Bekijk hier alle kleurmogelijkheden.

Meubelstof Kenbai

Meubelstof Kenbai is een heerlijk zacht aanvoelende meubelstof! Benieuwd naar de kleuren? Klik dan hier.

Meubelstof Giron CS

Uiterst unieke meubelstof met vloeiend patroon, wenst u een stofstaal te ontvangen? Dat kan ook! Klik hier.

Meubelstof Frevo

Bent u opzoek naar een hippe meubelstof? Dan is deze stof wellicht iets voor u! Klik hier om alle foto’s te bekijken!

Meubelstof Denver

Deze Trevira stof lijk sprekend op een Linnen-katoen stof. Alleen dan met de voordelen van een Trevira stof. Benieuwd? Klik dan hier.

Meubelstof Danilo

Meubelstof Danilo is een stof die het moet hebben van zijn kwaliteit! De 100% Trevira CS stof is een uiterst stevige stof voor een mooie prijs.

Meubelstof Courchevel

De meubelstof Courchevel is een brandvertragende stof die in vele kleuren te verkrijgen is, perfect voor in de horeca of anderen ondernemingen.

Meubelstof Corbier

De meubelstof Corbier heeft een leuke en speelse uitstraling, bekijkt u hier alle kleurmogelijkheden van de stof Crobier.

Meubelstof Chamonix CS

Deze 100% Trevira stof is niet alleen brandvertragend maar ook nog eens antibacterieel! Klik hier om de stof te bekijken.

Meubelstof Capto

Opzoek naar iets nieuws? Iets unieks? Iets bijzonders? Dan is de meubelstof Capto echt iets voor u! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Meubelstof Berger

De Meubelstof Berger is een stof met een geruit patroon, de stof heeft een beetje een klassieke uitstraling. Klik hier om alle kleuren te zien.

Meubelstof Arzaga

Een schitterende streep stof van 100 % Trevira CS. Deze streepstof is perfect te gebruiken voor meubels en gordijnen. Klik hier voor alle kleuren.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098