035 751 3098 | 06 8114 4695 info@online-meubelstoffen.nl

Grove stoffen

Hier vind u schitterende Grove stoffen. Deze stoffen hebben een grof patroon en dat geeft vaak een zeer warme uitstraling met zich mee. De sfeer die van de stoffen afstraalt is zeer warm en dat is vaak ook een van de redenen waarom gekozen word voor Grove stoffen, dat in combinatie met de kwaliteit van deze stoffen. Doordat het vaak ietwat stucheren stoffen zijn is de kwaliteit erg hoog. Wenst u meer te weten te komen over onze Grove stoffen? Klik dan door en bekijk de informatie per meubelstof!

Mocht u nou interesse hebben in het ontvangen van enkele stofstalen van de Grove stoffen? Dan is dat mogelijk. U kunt deze stoelen bij ons aanvragen: Klik dan hier

Meubelstof Waterpaint

Deze 100% linnen meubelstof voelt heerlijk zacht aan en is dus ideaal voor het gebruik bij bankstellen en ander meubilair. Benieuwd naar de specificaties? Klik dan hier.

Pieter Stockmans stof

Deze zeer unieke meubelstof heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. De meubelstof ziet er schitterend uit en dat mede door het unieke motief.

Prints by Marina Yee

Schitterende en zeer exclusieve meubelstof met oogstrelend patroon erin! Deze meubelstof moet u hebben!

Meubelstof Prints by Els Belligh

Deze meubelstof is ontworpen door een bekende ontwerpster! En het resultaat is er aan af te zien. Benieuwd naar de specificaties van de meubelstof? Klik dan hier.

Meubelstof Xavier

Deze Acryl meubelstof met grof patroon ziet er oogstrelend uit! En is natuurlijk te verkrijgen in vele kleuren.

Contact